Våra garantier

Innan din enhet repareras utför våra tekniker en funktionskontroll av enheten. Samma funktionskontroll utförs även då din reparation är utförd för att säkerställa att din enhet fungerar som den ska efter utförd reparation. Efter din reparation sparar vi ditt kvitto i vårt system så vi kan hjälpa dig med ditt garantiärende även om du saknar ditt kvitto. Vår garanti omfattar vårt arbete och reservdelen som byts ut. Även om det sällan uppstår problem med din data rekommenderar vi ändå alltid att du har en aktuell säkerhetskopia på din telefon innan din enhet lämnas in för reparation.

Beroende på vilken reparation du valt varierar garantitiden.

Tredjepartsdelar samt Brons/(Brons +)-skärmar 3 månader

Silver-skärm 6 månader

Guld-skärm/iPad glasbyte samt övriga delar som byts ut 12 månader

Batteribyte Apple m.fl. 12 månader

Vi matchar självklart Apples garantier på deras batteri. Batteriet ska kunna laddas till 80 % av den ursprungliga kapaciteten efter 500 fullständiga laddningscykler.

Samsung/Huawei m.fl.  originaldelar 12 månader

Om din telefon är äldre än 12 månader eller om du saknar AppleCare kan det vara tryggare för dig att laga din enhet hos oss än via Apple. Vi kan i många fall byta batteri trots att du har en trasig skärm. Apples garantier vid en reparation, se nedan:

”Vi garanterar vår service, inklusive ersättningsdelar i 90 dagar, eller den tid du har kvar av Apples garanti eller AppleCare, beroende på vilket som är längst. Detta erbjuder vi varje gång du får service av oss eller en auktoriserad Apple-servicepartner.”

”Om din iPhone har andra skador som försvårar bytet av batteriet, till exempel en sprucken skärm, måste det felet åtgärdas innan batteriet byts ut. I vissa fall kan den reparationen innebära en extra kostnad.”

Vår garanti gäller endast reservdelen vi monterar på er enhet, ej övriga delar eller fel som uppstår. Garantin omfattar inte skador som kan uppstå i samband med fukt, en yttre åverkan eller handhavandefel.

Detta innebär att om vi reparerar  byter skärm på din telefon är det just displayens funktion som omfattas av vår garanti. Om du har tappat din telefon eller utsatt den för fukt omfattas inte detta av vår garanti. Om någon annan del än den reservdel vi monterat slutar fungera efter vår service omfattas inte denna av vår garanti. Vi ansvarar inte för mjukvarufel eller förlorad information på din enhet. Vi lämnar inte funktionsgaranti på telefoner som sanerats från fukt då vi inte kan garantera dess funktion över tid eftersom de tidigare utsatts för fukt.

Osäker på vår garanti? Ställ en fråga.