Företagsservice från Displaybyte.se

Tryggt, snabbt och miljösmart!

Vi arbetar med ditt viktigaste verktyg, din mobiltelefon. Vi vet att den måste fungera och att du inte har tid eller lust att lägga din energi på något som inte fungerar. Därför finns vi.

Du som är företagskund hos oss får möjlighet att anpassa våra tjänster till ditt företags behov. Vi är flexibla och kan hitta lösningar oavsett om du behöver laga flera hundra telefoner eller bara just den du har i din hand. Vi vill vara en enkel partner som löser era problem utan snabbt och utan krångel.

Hos oss får ni tillgång till riktigt bra service och snabba mobilreparationer. Du som företagskund blir alltid prioriterad av våra tekniker. De flesta av våra reparationer som  exempelvis skärmbyte, batteribyte, byte av laddkontakt och öronhögtalare tar mindre än en timma. Under tiden får ni tillgång till en lånetelefon med ert telefonnummer så era medarbetare kan fortsätta sitt arbete.

Hinner du inte besöka vår verkstad?

Vi erbjuder våra kunder möjligheten att få besök av en av våra servicetekniker.  Vi kan besöka dig på ditt kontor eller hem och kan utföra de flesta reparationerna på plats.

Vi samarbetar med Cykelstaden Jönköping för bud. Vi kan med deras hjälp hämta och lämna din telefon på plats hos dig i Jönköping.

Vill du veta mer? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.