Byta Batteri på din mobil

Har du problem med ditt mobilbatteri? Om du har en iPhone kan du uppleva att den plötsligt stänger av sig eller laddar ur väldigt snabbt när det är kallt. Då är det dags för ett batteribyte till din mobil. Vi byter batteri på de flesta mobiltelefoner. Oavsett om du har en Apple, Huawei, Samsung, Sony, One+, LG, Nokia eller någon annan tillverkare kan vi byta ditt batteri. Batteriet i en mobiltelefon är en förbrukningsvara och kapaciteten minskar med tiden. Ett mobiltelefonbatteri påverkas exempelvis av hur många gånger det laddas och laddar ur och om det fortsätts ladda trotts att batteriet har nått 100 procent. Normalanvändaren byter batteri efter 1-1,5 år.

Ditt nya batteri till din mobil kommer med en fabriksladdning. Detta för att förhindra batteriet att skadas när det lagerhålls. Det behöver inte laddas upp till 100% varje gång utan du ladda din mobiltelefon när du behöver ha mer ström utan att behöva oroa dig. Ett Li-ion-batteri har en livstid på ungefär 500 laddningscykler. En laddningcykel är när batteriet laddas från urladdat till fullladdat. Om du laddar din mobiltelefon från tom till halvfull har du använt en halv laddcykel, om du laddar 25 procent har du använt en fjärdedelsladdcykel osv.

Ett mobilbatteri mår bäst att att användas och kan ta skada om det inte gör det. Om du inte använder din mobil varje dag eller har en backuptelefon är det en bra ide att ladda upp din telefons batteri helt och sedan låta det laddas ur några gånger per år. Då kan du lita på att din backuptelefon fungerar när den behöver användas.

Vi utför batteribyten på iPhone medans du väntar i vår butik som finns i Jönköping.  Ett batteribyte till iPhone kostar från 299 kronor. Med ett nytt batteri kommer du kunna använda din mobil som tillverkaren tänkt. Vi byter även batteri på iPad. Om du inte hittar information om ditt batteribyte får du gärna kontakta våra tekniker i Jönköping. Du når dem via chatten intill, telefon, mail eller Facebook.

Gå inte runt med ett dåligt batteri. Vi hjälper dig byta batteri snabbt och prisvärt.