Vi hjälper dig byta display och laga din smartphone i Jönköping.

Vi hjälper dig med reparation av din Android mobil i Jönköping. Kontakta oss på Displaybyte.se så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig att laga din trasiga smartphone. Vi lagar och reparerar Samsung, Xiaomi, Huawei, Sony, Nokia, LG eller Google-telefon med flera. Tryck på din mobiltillverkare nedan för att se våra reparationer. Välkommen till Displaybyte.se, vi finns i Jönköping. Vi lagar fler modeller, kontakta oss om du inte hittar din reparation via vår chatt eller ring 036-29 29 102.

 

 

Covid 19 - Handla tryggt av oss.

Tillsammans minskar vi smittspridningen - Handla tryggt av oss.

Din telefon, iPad eller Macbook kan gå sönder även under en pandemi. Vi uppmanar därför våra kunder att besöka oss när vi har minst belastning i butiken (9-12 och 13:30-16:30). Använd även gärna vår tjänst ”drive in service” eller ”kontaktfri reparation”.

  • Med omtanke om varandra gör vi allt vi kan för att tillsammans se till att vi håller avståndet. Vi har tydligt markerat ut avstånd och begränsat antalet kunder som samtidigt vistas i butiken.
  • Handsprit finns tillgängligt.
  • Miljöskärm finns för att minska risken för smittspridning.
  • Vi har förstärkt våra städrutiner.
  • Riskera inte att smitta andra. Stanna hemma om du är sjuk. Medarbetare som uppvisar förkylningssymtom stannar naturligtvis hemma.